Dagopvang honden

Wij bieden ook dagopvang voor uw hond (vanaf ± 4 maanden oud) van maandag t/m vrijdag. Meer informatie, zie puppy dagopvang.  Werkt u overdag of wilt u zo nu en dan een dagje weg? Laat uw hond dan niet de hele dag alleen, maar gun de hond persoonlijke aandacht en volop beweging. De Boerdik is een tweede thuis voor uw hond. U kunt op vaste dagen gebruik maken van onze dagopvang maar ook bellen als u hier incidenteel gebruik van wilt maken.  U kunt uw hond vanaf 07.00 tot 11.00 uur bij ons brengen en van 16.00 tot `s avonds 19.00 uur weer ophalen. Dagopvang is handig als u moet werken, maar ook als u bijvoorbeeld een dagje weggaat en uw hond niet alleen wilt laten. Ook kunt u gebruik maken van de dagopvang om uw hond te laten socialiseren met soortgenoten. De dagopvang is tevens mogelijk om een dagje uit te proberen alvorens een langer verblijf. Het reserveren voor de dagopvang kunt u doen door middel van het reserveringsformulier in te vullen. Dagopvang honden krijgen altijd thuis te eten in de ochtend en avond, in geval van puppy's mag het voer meegenomen worden voor tussen de middag. 

Dagopvang zaterdag
Wij gaan op proef dagopvang aanbieden op zaterdag, indien u geïnteresseerd bent als nieuwe klant verzoeken wij u het reserveringsformulier in te vullen. Mocht u al klant zijn neemt u dan telefonisch of via de mail contact op.
Het weekendtarief voor de zaterdag bedraagt 15,- euro, hierbij kunt u de hond tussen 8 en 9 uur brengen en tussen 18.00 en 19.00 ophalen. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om uw hond tegen vergoeding op deze dag te laten wassen.

Puppy dagopvang

Dierenpension ''De Boerdik'' biedt ook puppy-dagopvang voor honden vanaf 4 maanden oud.
Puppy's hebben veel aandacht nodig die wij, buiten de drukke zomerperiode om, heel goed kunnen bieden. In drukke periodes is het, in overleg, ook mogelijk. 
Uw puppy moet wel alle gebruikelijke vaccinaties gehad hebben inclusief een enting voor kennelhoest. De puppy's verblijven bij ons in de kantine in een bench en krijgen zodoende volop aandacht. Tijdens de koffiepauze zijn ze gezellig om ons heen en heerlijk aan het spelen. 

Vergeet uw vaccinatieboekje ook voor het gebruik van de dagopvang niet!

Volg ons op Facebook! #Dierenpension De Boerdik