Honden

Wij bieden de honden binnen- en buitenkennels. De binnenbehuizing is voorzien van vloerverwarming. In de zomer worden de binnenruimtes gekoeld en er is een goede ventilatie aanwezig.  De puppy's die bij ons voor de dagopvang zijn, verblijven bij ons in de kantine en krijgen zodoende volop aandacht. Wanneer zij wat ouder zijn, verblijven ze bij de andere honden in de kennels.  Omdat honden roedeldieren zijn streven wij ernaar om ze samen in een kennel te huisvesten. Mocht dit problemen opleveren dan kunnen ze uiteraard altijd apart geplaatst worden. Loopse teven moeten wij helaas weigeren om de rust in ons pension te waarborgen. Wij nemen geen honden aan die apart uitgelaten moeten worden. 

Bij het brengen van uw hond verwachten wij dat uw hond ontwormd en vlo vrij is.

Het uitlaten van de honden
De honden worden dagelijks drie keer per dag onder continu toezicht op èèn van de vier ruime speelweiden uitgelaten. Tevens beschikt het pension over vier betonvelden waar de honden bij slecht weer uitgelaten kunnen worden. Dit gebeurt in nauwkeurig uitgezochte groepjes. Het is dan ook van groot belang dat uw hond goed gesocialiseerd is. De honden kunnen dan hun behoefte doen, spelen, lekker in het gras rollen of slapen. Uiteraard wordt de ontlasting meteen uit de weiden verwijderd.

Risico honden
Er zijn bepaalde rassen en kruisingen welke wij niet aannemen in het pension vanwege achtergrond en ervaring om de veiligheid voor onze andere gasten te waarborgen waaronder;
* Staffords                * Tosa Inu                     * Geen nieuwe Rottweilers
* Dogo Argentino      * Amerikaanse Bully
* Mastino                  * Dogo Canario
* Pitbulls                  * Bully XL
* Boerboel                * Alaskan Malamute 

Bij twijfel neem gerust contact met ons op