Halen & Brengen

Voor de huisdieren en de verzorgers is het prettiger als de dieren in de ochtend gebracht worden. De verzorgers hebben dan de hele dag om uw hond of kat goed te kunnen observeren en de dieren gaan dan niet direct in een andere omgeving de avond/nacht in. 
Op deze manier kunnen de dieren ook nog wennen aan hun tijdelijke verzorgers. 
Zie de pagina openingstijden voor alle tijden

U bent als eigenaar verplicht om het vaccinatieboekje van uw huisdier mee te nemen. Wij moeten u jammer genoeg weigeren als dit ontbreekt omdat het pension te allen tijde aan moet kunnen tonen dat alle dieren inge├źnt zijn. Het pension bewaart het boekje en u krijgt het weer terug bij het ophalen van uw huisdier.

Het pension heeft een ruim assortiment aan dekens en kussens, deze kunt u dus thuislaten. Wij laten u niet meelopen naar de kennel omdat het heel verwarrend is voor uw hond. Uw geur blijft hangen en uw hond blijft naar u zoeken. Ook voor de andere honden is het heel onrustig als er steeds nieuwe mensen langslopen. 
Uiteraard kunt u ons altijd gedurende de openingstijden bezoeken om te zien waar uw huisdier tijdens zijn vakantie verblijft. Dit dient vooraf plaats te vinden, hiervoor hoeft geen afspraak te worden gemaakt. Tijdens het hoogseizoen is het helaas te druk om u een rondleiding te kunnen geven, en adviseren wij op voorhand een keer te komen kijken. Voor meer informatie kunt u ons ook gedurende de openingstijden bellen.